Tworzymy nową rzeczywistość
Starszy Marsjanin 
Ja cóż jeżeli chodzi o horrory... Napewno największą schize wywołała u mnie "Klątwa" i "the Ring". Nie wiem jak to się dzieje, że te całe kukły na mnie tak działają. A poza tym to milion razy mogłabym oglądać takie filmy jak: "Inni" i "Klucz do koszmaru". Jakoś nie kręcą mnie te produkcje gdzie jest mnóstwo krwi itp. Uderzam bardziej w te z zagmatwaną fabułą, gdzie koniec jest zupełnie niespodziewany.
Zaawansowany 
the ring ... jak dla mnie nie straszyl ... ale fabuła ciekawa ... no i klimatyczny wiec podobal mi sie ... za to klatwa mnie przerazila w niektorych mometach ...
Ostatnio edytowany przez Rock_And_Roll_Suicide (2007-06-02 19:19:39)
The ring nie był straszny jako tako, ale te całe kukły... brr... Poza tym w czasie oglądania zadzwonił telefon i moja mama weszła do pokoju i mówi: Ania do Ciebie. Po prostu schiza straszna. Na szczęście to była tylko koleżanka
Zaawansowany 
xD mi tez dzwonil telefon ... patrze na komorke zastrzeżony ... mowie pewnie Kobra dzwoni ... no i dzwonil xD
w sobotę oglądałam w tv horror - hallowen powrót. kiedyś oglądałam pierwszą część - hallowen.
świetny film. jak dla mnie to przerażający. bałam się do kuchni pójść, a o pójściu spać to już w ogóle mowy nie było. xD jestem chyba nienormalna xD ale film świetny. xD
Zaawansowany 
a no tez ogladalem Halloween Powrot ... i jak dla mnie nie straszny ... ale za to Halloween pierwszy byl kozak xD