Tworzymy nową rzeczywistość
Zapewne słyszeliście o nowo-powstałym klubie "Heaven". Znacie jakieś szczegóły> Byliście może?
Ja wiem tylko tyle, że jest ograniczenie wiekowe i bilety w zależności od imprezy będą kosztowały od 15 do 30 zł.
W ogóle co o tym myślicie itd.
No cóż... klub jest pod Olimpic'iem... ale z tego co dzisiaj słyszałam to wiem, że lipa straszna. Nie ma parkietu - sam beton... i w ogóle bez sensu. Muzyka do bani i w ogóle - ogólnie nie warto iść Tyle sie wywiedziałam
byłem.. otworzyli chyba wcześniej bo nie mieli za co wykończyć.. Bo posadka wylewana na tygodniu.. ściany grafifiti barek, ogródek, miejsce na dj oraz światła i lasery.. Muszą jeszcze wiele zmienic we wnętrzu i podstawa oddzielić całkiem od Napoleona.. osobne wejście and toilety:D
A i wejście od 17 niby..
Ostatnio edytowany przez PaWLoo (2007-05-27 19:52:43)
witam was
moim skromnym zdaniem bylo za wczesnie otworzone,co nie znaczy ze trzeba skreslic ten klub.
byliscie teraz?? jest podloga zrobiona,sa kanapy,DJ-e sa zachwyceni,bukuja u nas terminy....Carla Roca,Alan White,teraz bedzie Angelo Mike,Diana D`rose.....
moim zdaniem to super klub,typowy UNDERGROUND,Angelo Mike uwielbia takie kluby i dlatego przyjezdza, inni goscie z checia wracaja....to cos znaczy,prawda??
jesli chodzi o bezpieczenstwo- na dole od otwarcia nigdy nie bylo awantury,ludzie przychodza sie bawic a nie uchlac i rozrabiac
to tyle i zapraszam bo jest naprawde fajnie,jesli ktos lubi taka muze